Търсене
Close this search box.

ЧЕТВЪРТАТА СТУДЕНТСКА КОНФЕРЕНЦИЯ „ФИЗИКА ЗА ФИЗИЦИ“ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ОТ 24-ТИ ДО 26-ТИ ОКТОМВРИ

Четвъртата студентска конференция „Физика за физици“ (4p4p) ще се проведе от 24 до 26 октомври във Факултета по природни науки и математика в Скопие, Македония.

Конференцията 4p4p ще се състои от:

  • Академична част, която включва лекции на професори, докторанти и магистри, както и семинар и посещение на лабораториите.
  • Студентска академична част, в която участниците ще имат възможност да се включат пряко в академичната част, като представят кратка лекция или постер.
  • Социална част, забавни и сближаващи дейности около македонския факултет, както и обиколки из града.

Програмата на конференцията може да намерите публикувана ТУК.

За повече информация може да посетите сайта на конференцията.

РЕГИСТРАЦИЯ И ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ

4p4p е отворен за всички студенти и докторанти в областта на физиката и свързаните с нея области.

Няма такса за участие в конференцията.

Регистрацията вече е отворена.

Ако все още нямате акаунт в тази платформа, първо ще трябва да създадете такъв, след което ще можете да се регистрирате за конференцията. Ако вече имате акаунт, можете да се регистрирате веднага.           

Подаването на студентски презентации и постери също е отворено.

Студентските ще разполагат с 15-20-минутни време, за да представят презентациите си пред останалите участници. Начинът на представяне се определя от участника. Темата на беседата може да бъде проект, по който участникът работи, или просто някаква друга тема или сфера, която би искал да сподели със съучениците си.

Плакатите на учениците ще бъдат представени в нашата зала и всеки ученик е любезно помолен да донесе свой собствен плакат. Темата на постера може да бъде проект, по който участникът работи, или просто тема/област на интерес, която би искал да сподели с колегите си.

Препоръчваме на всички участници да споделят с нас своята лекция или постер, тъй като на церемонията по закриването ще бъдат връчени награди за най-добра лекция и най-добър постер.

НАСТАНЯВАНЕ

Настаняването на първите 30 кандидати, участниците с доклад или с постер са с предимство, ще бъде покрито. 

Осигуреното настаняване е само за нощувките на 24 и 25 октомври, а хостелът ще бъде обявен в най-скоро време. Ако някой от участниците желае да дойде ден или два по-рано или да остане повече дни след конференцията, той може да го уреди със същия хостел или да ни уведоми, за да го уредим с домакина, което ще бъде за сметка на самия участник.

Останалите участници ще трябва да покрият разходите си за настаняване. Скоро ще публикуваме подходящи варианти ТУК.

ПЪТУВАНЕ

Участниците ще трябва да сами да осигурят транспорта си до Скопие.

Информация за наличните възможности за самолетни, влакови и автобусни билети е дадена ТУК.